Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar pszichiátria - kivégzőgépek
  2023-10-09 14:18:33, hétfő
 
  Magyarország legyőzői és felszámolói, legyőzésemet 1997 óta ünneplő Hunnia börtön elmeosztálya, mint világ-Monarchia összes szereplője és skizopren elmebetege szerepét a családom szlovák kakasnak minket nevező kezdetével, 1945 óta a szereplők hajtják végre a család támadásával, gyalázásával az egész világ tudtával. Magyarország az egész világ összezúzóit és megcsonkítóit, kivégzőit jelenti pszichiátriai, titkos berendezéssel, amikor azt tesznek, amit akarnak, kedvük szerint a döglégy Sziámi és miskolci elmeosztály által beiskolázott és pszichiáterré tett orvosok. El kell olvasni a névtárukat és rájuk csodálkozni, hogy lehet ennyi apokaliptikus csapás orvos.

Egyedül vagyok Magyarország elmebetegeivel szemben, amik, bár nem tudtam semmiről, paranoid skizoprennek nyilvánítottak feketemágusaikkal történő folyamatos nemi gyalázásuk és kivégzésük közben, ami teljesen normális volt a szereplőknek.


Csernobilkor legyőztek Csepregi Éva mocska miatt, Lehoczky Zsuzsanna és Mészáros Kata főszerepében, olyan hatalmas erővel, hogy nem tudtam, hol vagyok, amit azóta is ünnepelnek Mészáros gázszerelővel, amikkel hat éve hosszabbít a Bertalan utca digi berendezésével. Ágnesei főszerepeit születésem óta hajtotta Amerika végre Iker tornyával, romákkal, űr népének támadásával, űrpusztítója berendezésével a Hunnia börtönnek, angyal áldozással Mary Zsuzsa főszereplő sorsaként, teljes szájlabontással.
Minden Erika és Ildikó karmikus kurvasága miatt születésem óta támadtak, főszerepeik végrehajtásával, megszégyenítésekkel, mindenki megölésével, aki szeretett és tisztelt minket, vagy jött segíteni.

Csepregi Éva népe petitingelők miatti nemi gyalázást kezdett el 1983-ban, ami Fábryék szerint az egész országot jelenti, elpattant egy húr agyba nyúlásával a miskolci elmeosztályának a médiának. . A Talmud,mint Illés reformátusai folyamatosan deformálták a nemi szervemet, testrészeimet a szereplők miatt, összetörve minden részemet a pusztítók feleségei miatt, mely mai napig tart pókhasával terhesség alatt a szomszédnak. Űrpókok helyett nem szerethettek a gyerekeim, akiket szintén tönkre tettek, meggyaláztak a szomszéd Rákóczi terével, melyek mai napig áldoznak.

Folyamatosan kaptam Gábor Zsazsa nemi népe miatt a csapásait az értelmiség legyőzőknek, mint amik autistaként születtek meg, s ezeket tartatják el szeretetben, a család kihasználásával a miskolciak. Ilyen előzmények után kerültem a városba, ahol az elmebetegek hatalmas erővel cipeltek, mint tűzenergiákként terjedő csapásai a világnak, nemi gyalázás végett Jakubcsek Gabriella és Szandi, meg Libia Weiser családja helyett a Vándor Sándor utcai Hegyalja Mgtsz csapásai által, Molnár Ibolya a társaival. A Sasfészekben Újhelyben olyan erővel cipeltek és táncoltattak,hogy egyáltalán nem tudtam magamról, Zoltán Erika, Soma és társaik helyett, a gésák emelésével az egész világon, a miskolci elmeosztály kivitelezésében. Moldován Nóra és az I. emelet rokonsága rózsakeresztes rendje a fiúi végett támadott meg Nórának, mint vörös rókájuknak, felfoghatatlant művelte a két gyerekem előtt, akár Deme Erika, Majóné miatt, amikor többen megtámadtak a lakásban a gyerekeim előtt.

1991-ben a miskolci II_es Idegosztályon Balogh Gizella és Sági Ilona osztályán, ahol közölték,hogy én annyi mindent kibírtam, hogy már mindent ki fogok bírni, csanyiki berendezése után a mexikói kurvák emelésének a leszbijeivel a feketemágusoknak, köztük a Jehova főszereplőjüknek, amelyik megérkezett sárga melegítőjében dr. Vass pszichiáter osztályára végtelen hosszabbítás végett, leestem a lábamról éjszaka, az amerikai meggyfürtös vén mohó teremtő, mint Malek kísérete gyalázott meg, ugyanakkor legyőzött az Iker torony feketemágus Rákóczi tere, két kezemben,minden részemben feketemágia volt, még az előzőek után, ugyanis a bal szememet a lányom férje miatt tették tönkre Darnyiék, mivel egy fejjel, tompalátón lett megteremtve, mint a többiek, erről is én tehettem.Sági Ilona a Kalinákat gyógykezelte, amik miatt nemi gyalázást hajtottak végre szirmabesenyői kitermeléssel összes Gáborjával és Gabriellájával a világkönyvtár szereplőinek, nemi csapásainak és elmebetegeinek.Sági Ilona közölte,hogy ne erőltessem a beszédet, mert gyorsabban pörög a gondolatom,minthogy tudnám követni. Ekkor hosszabbíthattak az Újhelyben engem Novákokkal meggyalázó elmeosztály Gesztijével, mindegyikkel, amelyik ilyen gyorsan beszél és ír, a füvesek és utcanépek mellett.Az ózdi honfoglalók a világ összes szerepét hajtották végre feketemágus szerepeikben a cigánysággal, Kelet berendezésével, emberré válásuk érdekében Ízisz-Jézus elmélet végrehajtásával. 1991-es kivégzésem az Idegosztályon után megjelentették az Északban a Cseh Károly által átjavított verset Tovább címmel, melynek a vége az volt,hogy a végzetem krisztusi fény lesz. Vallás nélküli emberrel tette ezt az egészségügy,mégpedig utolsó gyenge szívű emberként vitelezték ezt mind ki, mint Magyarország legyőzői. Ez az egészségügy, az ismétlő orvosaival, Cserép sorozatokkal.
Bagi és Nacsa sorsát hajtotta végre Sági Ilona saját fekete apokalipszisével, amit Cseh Károly írt meg, hogyan támadtak éjjelente az elmeosztályukkal.

1995-ben Túri Ferenc, a világ előtt híres pszichiátere a Hunnia börtön elmeosztálynak berendezte a fogadásomra a megyei kórház I-es Pszichiátriáját a pesti orvosokkal. Ide hozatták a jungista aranysas orvost, ismételni a napbaöltözött asszony, Mária főszerepét, bibliai olvastatással, mivel a főorvos is ezzel kezdtett,hogy olvassam János levelezéseit. Közölte, hogyha a gyerekeim most ott hagynak, nem is szeretnek. Nem tudtak semmiről, csak arról, hogy engem vezetni kellett Csernobil óta, mert nem tudtam boltba és utcára menni a Varjú népe borsodi gyilkosai kitermelése végett, amik a szőkék helyetti nemi gyalázást is végrehajtották ismétlésben is éjjel-nappal a szomszéd Rákóczi terével. Megkérdezte a gyerekeimtől, mióta tart ez, de a gyerekek megszokták,hogy én hipnózisban vagyok,még senki sem próbált meg rajtam segíteni. Felesége Müllerékkel végzett ki, később igazságügyi szakértőként ítélkezett felettem,. Dávid, Szörnyeteg koporsója főszereplőjeként, amelyik helyett 1972 óta engem fektettek a koporsójába.

A tatárdombi ufós szomszéd címére volt kiállítva a kartonom, mivel 1995 óta ezek mészároltak, hajtották végre az elméleteiket, melyeket nem ismerek. L. Zsuzsannát később felkerestem a máv rendelőben,hogy vállaljon el, csak gyógyszert kell írni nekem fájdalomcsillapítóként, ő egyetlen gyógyító állandó szerepében volt berendezve Túrinak Románia képviseletében. Azt felelte,nem vállal, Kati, maga skizopren. Hát így nem tudtam senkitől segítséget kérni több évtizeten keresztül, míg szappantisztító sorozatai keretén belül a Talmudnak tisztítják az egész világot a másik világban lévő kíséreteikkel együtt, feltámadás végrehajtása céljából a spiritiszta Müllerék által.

Megtámadtak többen Túri Ferenc osztályán,ahol a spanyol hazugság, a leninvárosi T. Erzsébet hazugságait vették videóra, érzékenyítve, nemesítve emberré ismétlésben már, mint a többi egykori egri csillag központ támadót, amit Kovács Kati berendezésével,mint főszereplőjével, egri Táncdalfesztivállal, Varga hosszabbítással ismételtek. Ismételték ekkor a világtörténelem kezdetét lengyel, Jehova, román teremtéssel és Fábryval a lengyel egykori egyház ellen létrehozott irigység és különféle csapásokat tisztították.

13 napot adott dr. M. jungista aranysas pszichiáter, ez éppen elég volt Húsvétig, amikor leesettt a hó és velem a miskolci II-es elmeosztály bibliai csapásai a bibliát olvastatták a Mónika Showban is bemutatott cigánysággal 10 éven keresztül, megmentve az összes csapását a világnak, globális világtestvériség létrehozása céljából, Bárány főszerepében Derláné Évának.

Közben szétberhelték a házat Hajdú Marianna amerikai sátánistái segítségével, előttem dobták le a csikkeket az udvaron a másik világukból,lábnyomaik ott maradtak a hóban Mácsai Pál főszerepében, Pataky Attila börtönével ijesztgettek,hatalmas árnyékkal tele elektromos szemekkel, tatárdombi bolha-hegyi ufók támadtak rám, odaszegezve a földhöz fejemnél fogva hatalmas energiával, Szenes Andrea légy horkolása miatt befulladással bevittek a megyei kórház II_es elmeosztályára Kiss Kálmán skizopren buddhista szerepjátékos osztályára, ahol Medveczky, Malek és valamennyi Halak szülött sorsát hajtották végre feketemágikus kivégzéssel, strumám és fogaim, lábkörmeim és szemeim célpontozásával a fejemmel együtt, úgy, hogy gondolkozásom alakilag meglassult, mint írták a papírjukra. Rima Jeruzsálemként akartak felrobbatani Jeruzsálem Magyarországa, mint Góg és Magóg népe helyett a tatárdombi Braun házban Ezékiel könyve alapján, tisztítva Müllerék által az összes pusztítót.

2001-ben jártam szombathelytől a Nyírő kórházig segítséget keresni a bennem lévő feketemágus csapások, meg a rajtam lévő nemi gyalázók és RTL KLub engem melleimnél fogva cipelő elmeosztály csapása ellen, súlyos elmebetegként állított be gyerekeim előtt Tóth pszichiátere Szombathelynek, Buda Botonddal együtt, Németje a Nyírőnek Almássi Csaha pszichiáterrel együtt, nevetre rajtam, hogy az elmeosztály egyik szereplője cipel a saját elmeosztályaira, mint a lányom férje, de senki sem mondta,hogy ne vállaljon gyereket a testenyészet. Én meg hiába kértem a szülészorvostól, hogy ne változtassa meg a lányom hormonálisi működését a szülészorvos,mert mi vagyunk az utolsó emberek Újhelyből, csúfolódott az orvos a lányom szülésekor is, hogy ő is ember.
Marofka Eszter írogatott állandóan levelet, a cigányság pszichiátere a vasgyári rendelőből, hiába mondtam neki, felhívva, hogy hagyjon nekem békét. Ő kérte a gondnokság alá helyezésemet, kizáró gondnokság alá a gyámügyével a városnak,amik azt mondták, ha nem fogadom el a depresszió diagnózist, gondnokság alá helyeznek. A lányommal tartattak el a szirmabesenyői Gabik elmeosztálya és halálnépe sorsaként, amit be is rendeztek Kósa örökösnője neveként, rám adva Lázár fekete ruháját, idehozva a mosógépet, akinek az orra helyett az enyémet 1976-ban törték össze, ugyanis Magyarország felszámolóit jelentette, minden összezúzásával együtt.

Nagy megdöbbenés volt, mikor észleltem a lányom férje szüleinek áldozását, az összetört orrot és a világ-Monarchia összes címerét, szimbólumát náluk, nem tudtam,hogy a Szabó család jelenti a világkönyvtár főszereplőjét, sötétkapus kíséretével. Összefogtak,25 éve hagyva kínozni a lányomat az utcabeliek.

2005-ben ismét berendezték a Győri kapui Balázsnét,amelyik népe az összes kurva miatti nemi gyalázást hajtotta végre anyám és az ő anyja gyalázatával együtt a miskolci elmeosztályukkal, Cilikés kezdettel 1983. óta, amióta termelik ki a két utcai névtárát a világapokalipszisnek, Pogánynéval együtt, amelyek helyett kizáró gondnokság alá helyeztek 2001-ben egy bírói papír utalás alapján.

2005-ben lejárt a kizáró gondnokság első négy éve, berendezték a bíróságra Demjén bírót, nem jött ki hang a torkomon már egyáltalán, kivégeztek a Győri kapuval, Müllerékkel, a msikolci elmeosztállyal Tűzkő Judit és Király doktor osztályán, amik hangosan mondták vizitkor, hogy éppen Király Linda sorsát hajtják végre még Godzsák Ildikó, szocialista iskola állandó összezúzója sorsával és Szulák Andrea magyarok nemi csapásával szőrös reformátusaikkal együtt. Tűzkő azt mondta a gyerekeimnek,hogy én súlyos elmebeteg vagyok, be akart zárni a kommunisták borsodivánkai elmeosztályára, mert ugye,azt nem mondhatja,hogy ő mészárol a nemi csapásaival, ugyanis még az arabok is idetartoznak a népükhöz, az elmebetegek tették meg pszichiáternek szintén. Demjén bíró megkérdezte tőlem, hogy ki a miniszter, én nem tudtam, erre mondja gúnyosan, hogy Gyurcsány. Nem tudtam, hogy a Rákóczi tér, mint Babylon soha nem volt népe atlantiszi feketemágiával a nagypán Pszichografológiáját hajtja végre a világ összes szerepével ismétlésben, melynek minden részletét bemutatták a médiában, hogyan tapostak széjjel és végeztek ki a Bertalan utcájukban, cigiről szokva le.

2005-ben kaptam szintén idézést, a lányom vezetett eszméletlenül már - Alberle pszichiátertől epilepszia rendelésre,mert éppen a bérházba rendezett mülleri Farkas sorsát hajtotta végre a kormánya, ugyanis Müllerék vannak felettük földöntúli hatalmával a romániai elmosztályuknak, amikkel az egész ország egykori tetteit ismételték, azt,hogy mészárolták le és végezték ki a semmiről sem tudó, egyszeri életű embereket a világ történelme többszörös végrehajtásával szlovák kakas berendezés kezdetével világ-Magyarország létrehozása céljából. Ágnesekkel kezdtek, két keresztnevűekkel, helységnevűekkel, mesterségnevűekkel folytatták, úgyhogy ezek a betegségek az emberiség túlélői, mint soha nem volt népek a barakkosokkal együtt, amik betegségei miatt a cigányaik folyamatosan támadtak, széttaposva minden részemet, feketemágiával megbetegítve engem.

Mivel a lányom semmit sem tud,a miskolci pszichiáterek azt tesznek, amit akarnak, mint súlyos elmebetegei Müllernek. Segítséget kérünk az anarexiával támadó magyar elmeosztálya ellen a kutyás Svábby hosszabbító Iker tornyos kommunistáinak atlantiszi spiritiszta, globáliis világtestvériség céljából.

Itt az áldozatokat mészárolták le feltételezés szerint minden időben és korban az elmeosztályokon a súlyos elmebetegek,mint emberiség ellenes csapások. Mivel az összes politikust kivégzésünkkel emelték, idetartoznak az utcához, mint okkultista véráldozók, soha nem lesz vége a vérengzésüknek.

Nem akarok arra gondolni, hogy a hat éve anyám kommunista Svábbyval berendezett népe mellett a nácik hosszabbítanak tűzenergiás anarexiával, a gyerekek támadásával, pedig ez diktátori módszer, mindenféle uszításukkal együtt az igazság kimondása helyett. Azok a nácik, amelyeket Müllerék termeltek ki a bolt és közlekedés fóbiámmal. Nincs segítség, Magyarország megmaradt, átlépett a jövőbe, szétmentek a világba, az emberiség lemészárlása után, magukat embernek feltüntetve, globális világtestvériségként, melynek a vége Világ-Magyarország a karmikus és pokol népeknek, teremtett világával a Hunnia börtönelmének. Ők, a pszichiáterek a felelősök és a mészárosok, hatalmas elmeosztályaikkal együtt, mint világkönyvtár szereplőivel. Ez közönséges gyilkosság volt, azért nincsen betegségtudatom, ahogyan írták, hiszen segítséget reméltem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: világtestvériség, feketemágusoknak, reformátusaikkal, hosszabbíthattak, elmeosztályukkal, főszereplőjeként, keresztnevűekkel, apokalipszisével, helységnevűekkel, főszereplőjüknek, végrehajtásával, kihasználásával, elmeosztályokon, szájlabontással, elmeosztályának, hosszabbítással, világtörténelem, elmeosztályaira, főszereplőjével, felfoghatatlant, elmosztályuknak, betegségtudatom, célpontozásával, tűzenergiákként, kivitelezésében, pszichiátriáját, szappantisztító, szülészorvostól, nyilvánítottak, berendezésével, elmeosztályára, elmebetegeinek, feketemágiával, elmeosztálynak, pszichiátertől, szirmabesenyői, családom szlovák, szereplők hajtják, család támadásával, egész világ, döglégy Sziámi, egész országot, miskolci elmeosztályának, nemi szervemet, szereplők miatt, pusztítók feleségei, szomszéd Rákóczi, értelmiség legyőzőknek, család kihasználásával, elmebetegek hatalmas, gésák emelésével, egész világon, Csepregi Éva, Lehoczky Zsuzsanna, Mészáros Kata, Mary Zsuzsa, Minden Erika, Gábor Zsazsa, Jakubcsek Gabriella, Libia Weiser, Vándor Sándor, Hegyalja Mgtsz, Molnár Ibolya, Sasfészekben Újhelyben, Zoltán Erika, Moldován Nóra, Deme Erika, Idegosztályon Balogh Gizella, Sági Ilona, Cseh Károly, Túri Ferenc, I-es Pszichiátriáját, Felesége Müllerékkel, Túrinak Románia, Kovács Kati, Mónika Showban, Derláné Évának, Hajdú Marianna, Mácsai Pál, Pataky Attila, Szenes Andrea, Kiss Kálmán, Rima Jeruzsálemként, Buda Botonddal, Nyírőnek Almássi Csaha, Marofka Eszter, Tűzkő Judit, Király Linda, Godzsák Ildikó, Szulák Andrea,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  képre írva  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Fekete István - Akác  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hazára minden embernek szükség...  Még csak most kezdődik a nap  Minden harmadik...  Png virág  képre írva  Png ház  Facebookon kaptam  képre írva  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Próbálj meg ...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Németh László tollából  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Lóhere  Ami embereknek lehetetlen, az...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Sose bánj semmit  Rátalálsz  Zilahy Lajos gondolata  Png virág  Png cica  Paul David Tripp Április 19  Az igazi szeretetért rendszeri...  Irgalom és ítélet  Mi lenne ha  Albert Einsteinről  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép napot kívánok  Leonardo da Vinci gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Png telefon  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png rózsa csokor  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem 
Bejegyzés Címkék
családom szlovák, szereplők hajtják, család támadásával, egész világ, döglégy Sziámi, egész országot, miskolci elmeosztályának, nemi szervemet, szereplők miatt, pusztítók feleségei, szomszéd Rákóczi, értelmiség legyőzőknek, család kihasználásával, elmebetegek hatalmas, gésák emelésével, egész világon, miskolci elmeosztály, fiúi végett, gyerekeim előtt, mexikói kurvák, lábamról éjszaka, amerikai meggyfürtös, előzőek után, lányom férje, világkönyvtár szereplőinek, ózdi honfoglalók, világ összes, végzetem krisztusi, ismétlő orvosaival, világ előtt, megyei kórház, pesti orvosokkal, jungista aranysas, napbaöltözött asszony, gyerekeim most, szőkék helyetti, gyerekek megszokták, tatárdombi ufós, egész világot, másik világban, spiritiszta Müllerék, spanyol hazugság, többi egykori, világtörténelem kezdetét, lengyel egykori, miskolci II-es, bibliát olvastatták, összes csapását, házat Hajdú, másik világukból, hóban Mácsai, földhöz fejemnél, fejemmel együtt, tatárdombi Braun, összes pusztítót, bennem lévő, rajtam lévő, elmeosztály egyik, saját elmeosztályaira, lányom hormonálisi, utolsó emberek, lányom szülésekor, cigányság pszichiátere, vasgyári rendelőből, depresszió diagnózist, lányommal tartattak, szirmabesenyői Gabik, orra helyett, enyémet 1976-ban, összetört orrot, világ-Monarchia összes, világkönyvtár főszereplőjét, összes kurva, miskolci elmeosztályukkal, bírói papír, kizáró gondnokság, bíróságra Demjén, msikolci elmeosztállyal, kommunisták borsodivánkai, nemi csapásaival, elmebetegek tették, lányom vezetett, bérházba rendezett, romániai elmosztályuknak, egész ország, világ történelme, emberiség túlélői, barakkosokkal együtt, cigányaik folyamatosan, lányom semmit, miskolci pszichiáterek, anarexiával támadó, kutyás Svábby, áldozatokat mészárolták, súlyos elmebetegek, összes politikust, nácik hosszabbítanak, gyerekek támadásával, igazság kimondása, emberiség lemészárlása, világtestvériség, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1531
  • e Hét: 9004
  • e Hónap: 15245
  • e Év: 67511
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.